Dag 5123: Liever geasfalteerd

Het leek ons afgelopen dinsdag een goed idee om op het strand bij Oostvoorne te gaan wandelen met de meisjes. Uiteindelijk hebben we dik twee uur gelopen . In de kou. Fluffy en Popje vinden het geweldig. Ze renden in volle vaart tegen de duinen op/ Maar ik vond het geen groot succes.

Het begon zo goed. Vanaf de parkeerplaats legden we eerst een flinke afstand af op een fijne geasfalteerd pad. Het was best koud, maar we waren natuurlijk warm gekleed. Helaas begon op een gegevensmoment het zandpad nar de zee. Dat pad was keihard, want het had dagenlang gevroren. Niet erg handig als je zo slecht ziet/

Toch was dat het ergste niet. Er waren bandensporen en waren blijkbaar ook paarden over het pad gedenderd. Vooral die diepe sporen waren opgevroren en dus lastig om overheen te lopen. Op de terugweg schoon de felle zon recht in onze gezichten waardoor ik nog minder zag fan anders.

Nogmaals, de meisjes hebben genoten en dat is het belangrijkste. Maar ik heb nu nog steeds vreselijke spierpijn. Twee dagen lang voelden mijn ledematen aan alsof ik me vreselijk had uitgesloofd in de sportschool. Op dit moment zijn het vooral de onderbenen die pijn doen. Voortaan wil ik alleen lange wandelingen malen op asfalt.

8 gedachten over “Dag 5123: Liever geasfalteerd

 1. Cindy

  Kan me voorstellen dat je nog last hebt… En jee, dat jullie op zo’n koude dag naar zee gingen, was echt de koudste dag van afgelopen week. En de dag dat Max vermist raakte 🙁

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Van dat wandelen krijgen we het vanzelf warm. De meisjes hebben de eerste weken van hun leven in de Russische winter buiten geleefd. Met alle honden behalve Apollo maakten we graag strandwandelingen in de winter.
   Ik vind het heel erg dat Max niet thuis is gekomen. Wat zal je hem missen. Hoe regeert Macy erop? We hopen zo dat hij snel; weer bij jullie is. Vind je het prettig als ik je Instabericht deel?

   Reageren
   1. Cindy

    Ja, graag juist! Hoe meer berichten hoe beter.
    Ik mis Max verschrikkelijk, de liefste/knuffeligste kat die ik ooit heb gehad. Ben ook bang dat er iets ergs gebeurd is, anders blijft hij niet zo lang weg. Macy is wel ok, Max was tegen Macy de laatste tijd best wel overheersend.

    En ja, snap dat je hondjes het fijn vinden, zo’n lekkere wandeling, de kou zal hen niet zo deren denk ik.

    Reageren
     1. Cindy

      Oh ik denk jij weet een manier om te delen op Insta, zelf weet ik dat ook niet 🙁
      Lief aangeboden maar ook geen ramp hoor dat je niet kan delen. Op FB wordt het al veel gedeeld.

     2. Pippi Bericht auteur

      Ik vraag het zaterdag wel aan mijn broertje. Hopelijk heet de FB actie succes. Ik denk aan jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *