Dag 5125: Turkse lekkernijen

De laatste tijd bestelt Ronald vaak iets te eten. Zo kwam er vorige week een heerlijke Turkse maaltijd. Maar hij neemt er ook vaak iets lekkers bij. Er is een Italiaan die verrukkelijke tiramisu maakt en tegen de gebakken banaan van de Chinees zeg ik nooit nee.

Als er iets van de Turk komt, is het dessert meestal baklava. Blijkbaar had Ronald veel trek, want hij nam er ook nog Turks fruit en die heerlijke zandkoekjes bij. Baklava en Turks fruit zijn superzoet, dus die moeten we niet vaak bestellen. Maar de koekjes wil ik wel altijd in huis hebben.

Kijk maar eens zoveel koekjes er de volgende ochtend nog in de schaal lagen. Op internet heb ik al een recept gevonden. Nou ja, aangetroffen toen ik DuckDuckGo inzette. Het artikel zelf kon ik niet lezen. Maar ik zet wel iemand met goede ogen in en dan ga ik maar eens bakken.

5 gedachten over “Dag 5125: Turkse lekkernijen

   1. Cindy

    Deed ik toen ook niet, 2018 zat ik in een hotel in Turkije waar het in grote aantallen bij het onbeperkte buffet lag. Oh, zo van genoten toen…

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *