Dag 5127: Kapper

Na het zien van een oude foto besloot ik mijn haar te laten groeien. Niet zo lang als de haardos van Morticia Addams. Daar is mijn kop te oud voor. Maar tot iets boven de schouders moet kunnen. Er zijn mensen die dan maandenlang niet naar de kapper gaan, maar met mijn haar is dat geen optie.

Om wat voor reden dan ook groeit de achterkant veel sneller dan de zijkanten. Iets soortgelijks zie ik wel vaker bij jonge vrouwen, maar ik vind het niet doen mooi. Laat mij lekker iedere zes weken in die kappersstoel zitten. Het geeft een fijn gevoel als mijn haar goed zit.

Vandaag was het weer zover en deze keer zag ik maar weinig haar op de grond liggen. Dat zal de komende maanden wel zo blijven. De volgende afspraken zijn meteen gemaakt. Kan ik het niet vergeten en is mijn plek altijd gegarandeerd. Het wa na de lockdowns namelijk erg lastig om op korte termijn een afspraak te maken. Nu ben ik tot medio augustus onder de pannen

4 gedachten over “Dag 5127: Kapper

  1. Pippi Bericht auteur

   De vorige afspraak had ik wegens ziekte afgezegd. In 12 weken was de achterkant behoorlijk gegroeid.

   Reageren
 1. Pearl

  Ik ben afgelopen vrijdag naar de kapper geweest (ik ga om de 6 weken en leg altijd de volgende afspraak weer vast) en heb ter plekke besloten om ca. 8 cm van mijn haar te laten knippen. Het zit nu weer mooi in model en ik vind het wat vlotter staan.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Acht centimeter! Dat maakt een verschil. Als je iedere zes weken naar de kapper gaat, kan het mooi bijgehouden worden.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *