Dag 5128: Review Guhl Braun Faszination Shampoo

Eerst even iets over een andere shampoo die ik een tijdje heb gebruikt. Dat was de Kokos Boost van Andrélon. Die vond ik in een badkamerkast en ik kon me niet herinneren dat ik die shampoo gekocht had. Want ik heb namelijk een hekel aan de geur van kokos. Omdat ik niets anders had, heb ik het toch gebruikt. Opgemaakt zelfs ondanks het feit dat mijn haar aanvoelde als een kokosmat. Je bent dus gewaarschuwd!

Er moest geshopt worden voor een shampoo van een ander merk. In de winkel drukte ik twee flessen van Guhl in de handen van Ronald en ik vroeg wat op het etiket stond. Hij mompelde dat er een olie in de rechterfles zat. Dus nam ik die maar- zolang het niet voor vet haar of tegen roos was, zou het wel goed zijn. Hij had op school zeker geen Duits in het pakket gehad, want het spul was voor bruin haar.

Ook goed. Volgens mij is mijn haarkleur zwart met steeds meer witte haren, maar als de zon er op staat, zal het ook wel donkerbruin kunnen zijn. In ieder geval is het een heerlijke shampoo waar ik een zijdezachte haardos van krijg. Aan dit product ligt het niet dat ik me hierna ga verdiepen in de wereld van de shampoo bars en allerlei haar- en lichaamsverzorging waar geen plastic aan te pas komt.

6 gedachten over “Dag 5128: Review Guhl Braun Faszination Shampoo

    1. Pippi Bericht auteur

      Oei! Ik heb net allerlei bars voor Amy gekocht omdat ze veel spullen moest wegdoen om met het vliegtuig mee te kunnen. Maar ik moet zeggen dat ik goede ervaringen heb met shampoo bars van DM.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *