Dag 5133: Kaarsen

In december kocht ik twee keer een flinke hoeveelheid kaarsen. Vorige week was bijba alles op- er waren alleen nog maar een paar waxinelichtjes over. Dus kocht ik van die fijne HEMA huishoudkaarsen en een zak waxinelichtejes. Ook deze voorraad was snel op. Gelukkig bleek Ronald de mooie kaarsen op de foto te hebben besteld.

Misschien sla ik volgende maand wel weer een voorraad in, maar ik ben wel van plan wat minder kaarsjes te branden. Want ik ben inmiddels begonnen met het opruimen van mijn inloopkast. Als ik boven ben, kan ik beneden geen brandende kaarsen hebben. Als er eentje omvalt, gaat het goed mis ub een huis met duizenden boeken.

Straks is het overdag weer wat eerder en vooral wat langer licht en dan wil ik overdag eigenlijk alleen een lichtje branden bij wat ik nog heb van Apollo, BAM en Dotje. Dat is eigenlijk genoeg. Zeker omdat de hele dag kaarsen branden waarschijnlijk niet echt gezond is. Daar moet ik me maar eens in gaan verdiepen.

2 gedachten over “Dag 5133: Kaarsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *