Dag 5137: Ducttape

In het kader van de onthulling ben ik maar eens gaan nadenken over wat onmisbaar is in een huishouden. Dan denk ik meteen aan de keukenspullen van Ronald en de gereedschapskist. Die gaan mee naar het bejaardentehuis. Net als een selectie uit mijn melamine collectie. Er is nog wel meer en er is nog genoeg dat ik makkelijk weg kan geven aas iemand het tenminste wil hebben.

Op de eettafel zag ik twee dingen liggen die ik zeker nodig heb. Het afbreekmesje en een grote rol ducttape. Hier komen zoveel pakketten binnen en ik wil mijn nagels niet verpesten, dus ik heb echt een scherp mes nodig. Ducttape is helemaal een lifesaver. Zojuist heb ik er nog een poederdoos mee gerepareerd. Eigenlijk ben ik een echte MacGyver. Er is weinig dt ik niet opgekalefaterd heb met dat ijzersterke plakband.

In mijn studententijd speelde ik er schoenmakertje mee, ramen werden ermee dichtgeplakt, een fietszadel kreeg er het eeuwige leven mee, kapotte CD doosjes weden bruikbaar, de brievenbus kon ontoegankelijk worden voor vuurwerk, menig oplaadsnoertje bleef langer heel, een kartonnen dies was plots herbruikbaar, je kunt er broeken korter mee maken en een fietslamp op de plek houden. Zonder ducttape kan ik niet!

4 gedachten over “Dag 5137: Ducttape

    1. Pippi Bericht auteur

      De ladesvan mijn eerste Helmer, toen nog volgepropt met mijn administratie, heb ik voor de meest recente verhuizing dichtgeplakt met ducttape. Je kunt de sporen nog steeds zien.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *