Dag 5142: Review The Inkey List 1% Retinol Serum

The Inkey List heeft het assortiment uitgebreid net een aantal SuperSolutions. Een paar maanden geleden kocht ik het 1% Retinol Serum. Gewoon uit nieuwsgierigheid, want ik gebruik het originele serum al tijden. Naar volle tevredenheid. Maar ik was wel benieuwd of het nieuwe product littekens, oneffenheden, rimpels en andere ellende zou kunnen bestrijden.

Er ia hier niemand die me heegt gecomplimenteerd met mijn plotsklaps rrimpelloze huid zonder lelijke plekjes. Dat had ik ook niet verwacht hoor, Niet van het serum en zeker niet van die mannen. Zelf zie ik natuurlijk ook geen enkel verschil, want als ik in de spiegel kijk, zie ik niet veel. Maar ik voel wel dat mijn gezicht veel fladder en zachter aanvoelt;t. En daar doe ik het voor.

Waarschijnlijk heb ik het andere retinol serum zo lang gebruikt dat ik niet aan he nieuwe serum hoefde te wennen. Het kon meteen iedere avond gesmeerd worden op een gereinigde huid. Niet te veel, slechts een toefje ter grootte van een erwt. Het is trouwens een vrij stevige crème. Een dun laagje moisturizer eroverheen en je ontwaakt met een zacht velletje. Wel SPF smeren, want retinol en zon gaan niet goed samen.

4 gedachten over “Dag 5142: Review The Inkey List 1% Retinol Serum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *