Dag 5149: Gewonnen

Ronald doet mee aan een paar loterijen en hij is ervan overtuigd dat hij ooit een grote prijs gaat winnen. Voorlopig moet hij het doen met wat kleinere. Waar ski meestal eerg blij mee new. Zo ben ik heel wat huidverzorging en handcrèmes rijker geworden. Vaak mag hij iets uitkiezen en dan meet hij vaak iets dat ik leuk vind.

Vandaag kwam er iets binnen dat hij blijkbaar gewonnen had. Hij had de post van de deurmat geraapt en overhandigde me een grote kartonnen envelop. Die gelijk door mij opengescheurd werd, want ik ben nogal dol op verrassingen. Er zat een uitsparing in het doosje en ik doe;de meteen dat er enkele kaarsen on zaten. Plus een mooie houder.

Helaas kon ik de opdruk niet lezen, maar ik herkende het logo van Return to Sendeer. Dat is een prachtig bedrijf dat producten verkoopt die met de hand gemaakt worden door vrouwen in de armste gebieden in de wereld. Met de loterijprijs ben ik heel blij en ik ben meteen even gaan kijken wat ze in de webwinkel hebben.

Maar ja, ik moet ontspullen, dus ik mag eigenlijk niets meer kopen. Voor mezelf dan, Er zijn gelukkig nog veel dingen die ik cadeau kan geven. En voor mezelf ga ik af en toe mooie kaarsen bestellen. Die hebben ze in de mooiste pastelkleuren. Ze branden gelijkmatig op, walmen niet en voelen niet vet aan. De perfecte kaarsen dus.

2 gedachten over “Dag 5149: Gewonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *