Dag 5150: The Addams Family

Lang geleden kocht ik twee videobanden met afleveringen van de jaren zestig serie The Addams Family. Ooit wilde ik alle afleveringen op DVD hebben en dt is eindelijk gelukt. Gisteren werd de box bezorgd. Eerst ging ik nog even alle Creed films opnieuw bekijken, maar vanochtend kon ik het eerste schijfje in de DVD speler stoppen.

Omdat ik tussendoor moest afwassen, kleding wassen en ophangen en stroijk wat ik gisteren gewassen had, deed ik uren over het bekijken van de eerste DVD. De acht afleveringen had ik niet eerder gezien. Overigens vind ik de originele bezetting het leukst. Carolyn is ed mooiste Morticia. Maar ik had liever Raul Julia als Gomez gezien.

Zelfs Christina Ricci en Jenna Ortega kunnen niet tippen aan Lisa Lorimg. Zij is mijn favoriete Wedsnesday. Ze was zo schattig dat ik overwoog een dochter Pippi Wednesday te noemen. Het werd een Mika Rafael Anthony. Uiteindelijk had ik toch een andere eerste naam gekozen. Want het past niet bij een grote blondine met een aardappelhoofd.

Waarschijnlijk gaat het nog lang duren voordat ik alle 64 afleveringen heb gezien. Daar neem ik alle tijd voor, want ik heb meer te doen dan naar deze fijne serie te kijken. Waar ik erg naar uitzie, is de aflevering waarin Wednesday Lurch leert dansen. Overigens was Dolph Lundgren de perfecte Lurch geweest. Maar ja, je kunt niet alles hebben.

5 gedachten over “Dag 5150: The Addams Family

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *