Dag 5163: Review Uriage 1ere Eau Thermale

Op de verpakking staat 1ère en dat gebruikt Uriage voor de producten die geschikt zijn voor kleine kinderen. In dit geval is het een beetje onzinnig, want dit thermale water is volges mij exact hetzelfde als het water dat ik al jaren gebruik. Ht effect is gelijk- het hydrateert de huid. Perfect om te gebruiken voordat ik mijn hyaluronzuurserum opbreng.

Deze kleine verstuiver stop ik maar in mijn tas. Voor gebruik in en rond het huis neem ik de grote spuitbussen met een inhoud van 300 ml wel. Overigens heb ik wel andere merken geprobeerd, maar die van Uriage gaan niet lekken. De spray blijft licht en fijn. Er lopen geen druppels je decolleté in. Een aanrader!

2 gedachten over “Dag 5163: Review Uriage 1ere Eau Thermale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *