Dag 5165: Nieuw opruimproject

De inloopkast zag er veel erger uit, maar ik zie pas echt op tegen het opruimen van deze kast. Dat heb ik trouwens al eerder gedaan en toen kon ik een enorme vracht aan bankafschriften weggooien. Ooit zou je die dingen vijf jaar lang moeten bewaren, werd mij verteld. Dat was in de tijd dat je na iedere transactie een afschrift op de deurmat vond.

Nu zal ik moeten besluiten wat ik doen met de toetsenborden waarvan letters afgesleten zijn, het speakervarkentje dat waarschijnlijk kaduuk is en een verzameling verpakkingen waar gadgets ingezeten hebben. Op die iPods, iPads en telefoons zit allang geen garantie meer en de meeste doen het niet eens meer.

De adoptiepapieren Apollo, BAM, Fluffy en Popje zal ik altijd bewaren, net als het postpapier dat ik hoogstwaarschijnlijk nooit zal gebruiken. Maar wat heb ik nog meer in de kast gestouwd? Paperassen die ik toch nog even wil bewaren, stop ik maar in een schoenendoos. Dan ziet de boel er in ieder geval wat minder chaotisch uit.

11 gedachten over “Dag 5165: Nieuw opruimproject

 1. Cindy

  Oeh, mijn handen jeuken als ik die kast zie haha. Heb vrij recent ook alles in mijn huis aangepakt, waaronder de kasten. Veel weggegooid. Toetsenborden die je niet meer gebruikt zal je ook nooit meer gaan gebruiken dus die kunnen weg. Alles wat je niet meer gebruikt, en waar geen emotionele waarde aan zit weggooien.
  En snap dat je de adoptiepapieren bewaart.
  Ik ga ook alles van Max bewaren (heb hem overigens woensdag j.l. gevonden bij mij in het water voor, waar hij al vanaf de dag van vermissing lag, en nu boven water kwam. Ben er zo verdrietig over, maar wel fijn dat er aan de onzekerheid een eind is gekomen)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Oh Cindy, wat een verdrietig nieuws. Ik hoopte zo dat Max op een dag voor je deur zou staan. Gelukkig heb je veel mooie herinneringen aan hem. Veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

   Reageren
   1. Cindy

    Dank je wel, ik hoopte er ook elke keer op, maar mijn onderbuikgevoel zei vanaf het begin al dat hij verdronken zou zijn…
    Mis hem ontzettend, maar wel veel mooie herinneringen aan hem.

    Reageren
     1. Cindy

      Heel wisselend, het ene moment denk ik dat ze het prima vind alleen. (laatste maanden vochten ze ook wel vaak, en nooit meer samen in een mandje) maar ze verveelt zich ook vaak, en mist wel echt een speelmaatje.
      Even in de gaten houden komende tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *