Dag 5167: DVD verzameling

Je zou verwachten dt dit weer een kast is die nodig opgeruimd dient te worden. Dot is de kast met films en televisieseries op DVD. Die kunnen pas in de open boekenkast worden gezet als ik een paar meter boelen weet weg t geven. Dat is me nog steeds niet gelukt. Jarenlang probeer ik het al, dus niet eens sinds mijn gezichtsvermogen minder is geworden.

Voorlopig blijft de kast op deze manier ingericht. En ik heb eerlijk gezegd geen idee wat er allemaal in zit. Op enkele uitzonderingen na is alles aangeschaft in kringloopwinkels. Ronald heeft vaak gezucht als ik weer eens huiswaarts keerde met een tas vol DVD’s. Want meestal was het zijn smaak niet.

Zodra ik het ene kastje vol rommel heb opgeruimd, ga ik eens kijken wat er in de DVD verzameling zit. Alhoewel ik vanochtend alweer een paar bladzijden gelezen heb, lijkt het me leuk om weer eens gebruik te maken van mijn DVD speler. Laat ik maar eens alles op genre rangschikken. Van arthouse tot boksfilms- wat zou er in de kast zitten?

4 gedachten over “Dag 5167: DVD verzameling

  1. Rona

    hoi, misschien kun je een soort van labels met voorbedrukte filmgenres maken, zodat het wat makkelijker terug te vinden is ? prettige dag gewenst.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *