Dag 5170: Naar de kapper

Vandaag had ik een afspraak bij de kapper. Er mochten weer enkele millimeters af, want ik ben nog steeds van plan voor een langer kapsel te gaan. Iedere zes weken naar de kapper gaan vind ik wel leuk. Daar loop ik in mijn eentje naartoe. Het is een zeer bekende route en ik ken bijna iedere stoeptegel .

Maar sinds het vorige kappersbezoek ik er wel iets veranderd. Het pand waarin vroeger een hengelsportzaak zat en maandenlang leeg heeft gestaan, zit nu vol Pokémon spullen. Althans, dat maak ik op uit de vlag bij de ingang en de posters tegen de ramen. Eigenlijk wil ik weleens kijken wat ze er verkopen.

Sommige figuurtjes vind ik namelijk erg schattig. Maar ja, ik moet nodig ontspullen. Toch lijkt het me wel wat om een zwartgeverfde letterbak vol kleine Pokémon figuurtjes hebben. Lat Ronald het maar niet horen. Hij heeft laatst weer een poging gedaan me over te halen mijn boelen naar de kringloopwinkel te brengen.

Bij de kapper was weinig veranderd. Ze hebben nog steeds glazen potten vol snoep, tijdschriften en veel mooie kamerplanten. Die stonden er zo goed bij dat ik even moest voelen of zr echt waren. Dat was zo. Toevallig waren het planten die ik elf ook heb: Monstera, Epipremnum, Dracaena en Strelitzia.

Nu zal ik beter mijn best doen om de planten goed te verzorgen. Je zou zeggen dat ik daar tijd genoeg voor heb, maar ik vergeet toch veel te vaak om met mijn gietertje in de weer te gaan. Een week vliegt gewoon voorbij en dan realiseer ik me weer dat het al langer dan zeven dagen geleden is. Maar gelukkig leven alle planten nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *