Dag 5173: Londen

In januari gingen Mika en Amy een paar dagen naar Londen om te winkelen en lekker te eten. Daar was ik wel een beetje jaloers op, want ik hou van die stad. De eerste keer dat ik daarheen ging, was het met mijn middelbare school. Van mijn ouders en oma kreeg ik belachelijk veel zakgeld mee en natuurlijk ging alles op.

De laatste keer ging ik met Mika. Voor het eerst kwam ik in allerlei winkels waar ze sportartikelen verkochten. Hij wilde graag naar Starbucks en lunchen bij Marks&Spemcer Toen het aan het einde van e dag begon te regenen, zijn we naar de National Gallery gegaan waar me prachtige schilderijen bekeken.

In mijn eentje ging ik trouwens ook. Dat was wel zo makkelijk, want dan hoefde ik niemand mee te slepen naar kledingzaken en boekwinkels. Beladen met de nieuwste fitte kwam ik dan thuis. Ja,,er genoeg kan ik dat nu niet meer doen. Maar ik troost me met de gedachte dat ik hele fijne bezoeken aan Londen heb kunnen brengen.

Toen ik de foto’s van de kinderen zag, had ik wel een klein beetje heimwee hoor. Het is maar goed dat ze geen foto’s hadden gemaakt van mijn favoriete winkels. Ze hebben het erg gezellig gehad. Er zullen ng heel veel stedentrips volgen. Zij gaan het liefst met het vliegtuig en dat durf ik biet. Veel verder dan de ons omringende landen kom ik niet.

8 gedachten over “Dag 5173: Londen

  1. Pippi Bericht auteur

   Ja, dat is een prima idee. Misschien doe ik het nog wel. Maar niet anger in mijn eentje.

   Reageren
 1. Cindy

  Heerlijke stad, Londen. Ben er ook weleens met de trein geweest, reist zalig moet ik zeggen.
  Ik ga in mei weer, 5 dagen. Nu met het vliegtuig, voor het eerst. Kwam voordeliger uit dan met de trein…

  Reageren
   1. Cindy

    Heel fijn. Bedacht me vorig jaar dat toen ik 50 werd ik in Florida zat, en nu word ik 55, leuk moment om dat ook op een leuke bestemming te “vieren”. (zal denk ik een authentieke high tea ergens zijn, e-reader mee, lekker thee lurken en smullen maar)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *