Dag 5175: Senza 41 Questions

Mij hoor je nooit klagen over de inhoud van kerstpakketten. Er zit in ieder geval altijd iets lekkers in. Dat gaat altijd meteen op. We krijgen ook vaak iets dat we goed kunnen gebruiken. In 2023 zat er ook een mooi doosje bij. Er stond op dat er kaartjes met vragen in te vimdim waren. Toevallig ben ik daar do op,

Natuurlijk is niets zo leuk als een doos met Triviantvragen. Ook de persoonlijke vragen die we een paar jaar geleden van Charles en Sonja kregen, vielen in de smaak. Maar omdat ik niet kan lezen wat er op de 41 kaartjes staat, bleef het doosje een paar maanden liggen. Totdat ik het vanmiddag met behulp van een vergrootglas bekeek.

Uiteindelijk las ik alleen het eerste kaartje gelezen. Toevallig was het en vraag waar ik om moest lachen. Nou, eigenlijk niet de vraag, maar mijn antwoord. Binnenkort ga ik het antwoord maar eens opschrijven. Voordat ik straks nog ouder ben en het allemaal vergeet. Want dat is het leuke van persoonlijke vragen- er komt veel van vroeger naar boven,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *