Dag 5176: Gelijkenis

Misschien zijn de resterende 40 vragen wel compleet onzinnig, maar de eerste Senza 41 Questions kaart dded me denken aan een hele gezellige tijd. En een hele verrassende opmerking. Waarover we aan het praten waren, weet ik natuurlijk net meer. Maar wel dat iemand opens zei dat ik op Afton leek.

Daarmee bedoelde ze Afton Cooper, een personage uit de Amerikaanse serie Dallas. In de jaren tachtig een zeer populair televisieprogramma. Die Afton werd gespeeld door Audrey Landers. Ze zag er destijds heel schattig uit. Maar ik zag echt geen gelijkenis. Kan iemand anders het zien?


6 gedachten over “Dag 5176: Gelijkenis

  1. Pippi Bericht auteur

   Geen idee. Ik zie haar nooit meer en ik denk dat ze het bu niet meer ziet, haha.
   Fijne dag!

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik dus ook niet. Ooit haf ik me feestelijk aangekleed en opgemaakt en toen zei een vriendinnetje Mooi, je lijkt op Eucalypta!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *