Dag 5179: Verslavingen

Na de filmpjes over mensen die verslaafd zijn aan boodschappen doen met kortingsbonnen, heb ik vandaag enkele afleveringen over Freaky Eaters gezien. Na drie episodes had ik er genoeg van en ik werd zelfs misselijk van de beelden van de vrouw die dagelijks twee pakken maizena naar binnn propte.

Met al die mensen was wel iets. Toen ging ik meteen nadenken over mijn eigen verslavingen. En ik besef dat ik niet eens een Helmerlade vol nagellak op de foto heb gezet. Dat kom vast omdat ik al maanden geen lakjes meer heb gekocht. Wat heb je eraan als je ze niet eens netjes kunt opbrengen?

Papieren boeken kan inkjet meer lezen, op Spotify vind ik bijna alles waar ik graag naar luister, melamine serviesgoed heb ik in overvloed en ik ben van plan mijn schoenen te laten repareren in plaats van het kopen van een nieuw paar zodra ze enigszins versleten dreigen te raken. Misschien zal ik heel af en toe nog een LBD aanschaffen.

Nu heb ik alleen nog een zwak voor zilveren oorbellen en armbandjes. Maar ik kan me goed inhouden. Niet langer is mijn budget binnen een dag uitgegeven. Sterker nog- iedere maand hou ik geld over. Het Wasa niet eens een Goed Voornemen, want sinds een paar maanden gebeurt het vanzelf. Nu nog minder vaak naar YouTube kijken.

6 gedachten over “Dag 5179: Verslavingen

 1. Pearl

  Dat je geen nagellak meer koopt, scheelt natuurlijk een hoop geld! Ik heb een low-buy ingesteld, tot vandaag dit jaar 30 stuks gekocht, voornamelijk verkregen van een destash en een paar van de Kruidvat uitverkoopbak. Maar toch wel een verslaving van mij, haha!! Ik mis heel erg onze twin mani’s….

  Reageren
   1. Pearl

    Je hebt er vele jaren plezier van gehad, misschien toch eerder een deel van je stash aan je nagellak erfgename schenken?

    Reageren
     1. Pearl

      Zou je de lakjes niet kunnen bundelen en verkopen aan geïnteresseerden, via marktplaats of vinted? Ik kijk ook op deze sites als ik op zoek ben naar oudere lakjes. Je kunt op Vinted een paar ongebruikte lakjes adverteren en vragen of men bij interesse in de verzameling een DM kan sturen. Zo ben ik ook aan pareltjes gekomen waar ik heel blij mee ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *