Dag 5180: Zon

Voor het eerst sinds jaren heb ik weinig last van de donkere ochtenden. Dat komt heus niet door een of ander natuurverschijnsel. Apollo deed niet aan uitslapen en als hij wakker werd, was ik het ook. Fluffy en Popje lijken meer op BAM en Blaze. Tegenwoordig schijnt de zon al flink als ik naar beneden loop.

Gisteren was het erg mistig, maar vanochtend was die bril met meekleurende glazen erg handig. Meestal ga ik nadat we ontbeten hebben rustig de krant lezen. Dat doe ik op mijn iPad in mijn comfortabele stoel bij het raam. Dat lukte me vandaag niet met die felle zon die de kamer in kwam.

De foto maakte ik om vriendinnen. te laten zien hoe zonnig het was. En nee, ik heb niet eerst de boel opgeruimd en het raam gezeemd. Desondanks kon ik toch zien dat het in de tuin steeds kleuriger wordt. De stermagnolia staat al flink in bloei en andere magnolia begin ook. Fijn, dan staat de grote magnolia vol in bloei als de lente begint.

3 gedachten over “Dag 5180: Zon

    1. Pippi Bericht auteur

      Wanneer ga ik zeuren over de voor mij te hoge temperaturen? Maar voorlopig kijken we allebei uit naar warmer weer.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *