Dag 5186: Thee

Het is toch ergens goed voor, zo’n televisieprogramma over slechte eetgewoontes. Je zou zeggen dat diabetes een goede reden is om voor altijd van suikerbommen af te blijven, maar uiteindelijk gaf Freaky Eaters me het laatste zetje. Want ik ging over mijn eigen gewoontes nadenken.

Ook ik eet niet alles, maar wel genoeg om geen scheurbuik te krijgen. Fruit vind ik erg lekker en ik eet alleen geen kiwi omdat ik daar allergisch voor ben. De meeste groenten eet ik wel, maar ik heb wel een hekel aan paprika. Een koude pastasalade vind ik net lekker, maar verder kan je me bijna alles te eten geven,

Mijn zwakke punt is frisdrank. Alleen

6 gedachten over “Dag 5186: Thee

 1. Rona

  hoi, opgelet met honing er is het nieuws geweest dat er veel
  Nephoning is ; honing die is aangelengd met water of stroop, op basis van bijvoorbeeld rijst, tarwe of suikerbieten….zo wordt je genept

  fijn weekend gewenst 🙂

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Deze pot wordt opgemaakt, maar voor de volgende aankoop neem ik Mika mee naar de winkel!
   Fijn weekend

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *