Dag 5187: Candy canes

Afgelopen december vond ik dit doosje met candy canes in de supermarkt. Juist dat jaar hadden we geen zin in een kerstboom. Dus gingen de mierzoete stokjes de kast in. Ze zien er heel lekker uit, maar ik maak de doos niet open. Als ik dat wel doe, zal de verleiding te groot worden. En eentje is natuurlijk niet genoeg.

Voor je het weet gaan alle zoete wandelstokjes je maag in. Daar heb ik wel zin in, maar gezond is het niet. Dus als ik de candy canes in december uitpak, hang ik ze gelijk aan de takken van de kerstboom. En begin 2025 gaan ze samen met de ballen de doos in. Voor de zekerheid in Tupperware zodat er geen mieren bij kunnen komen.

Maar goed, voorlopig ben ik blij dat december achter de rug is, Ieder jaar zit ik weer tegen die zogenaamde feestmaand aan te hikken. We zien wel hoe we ons over een paar maanden voelen, Waarschijnlijk vindt Mika het wel gezellig, die kerstboom. En zouden de meisjes die lichtjes niet leuk vinden? Apollo, BAM, Blaze en Dotje wel, dus het zal vast gebeuren.

2 gedachten over “Dag 5187: Candy canes

  1. Cindy

    Kerst, pfff… moet er niet aan denken haha. Blij dat we er voorlopig weer vanaf zijn.
    Afgelopen kerst leefde Max nog… Zal komende kerst ook wel moeilijk worden.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *