Dag 5188: Veranderen

De laatste tijd heb ik het wel erg vaak over eten. Dat komt omdat er ergens in mijn hoofd een knop zit die nodig omgezet moet worden. Omdat ik dat zelf graag wil. Het lijkt steeds makkelijker te worden, want er is steeds meer dat me tegen is gaan staan. En laten dat nou net de meest ongezonde dingen. zijn.

Toen de chipssmaak op de foto net op de markt was gebracht, was ik er snel zo verzot op dat ik zeker twee jaren iedere dag een zak leeg at. Roze koeken smaken me ook nier meer en ik eet hoogstens twee paaseitjes per dag. Als ze straks niet neer te koop zijn, zal ik ze niet eens missen. Maar vanochtend heb ik wel een muffin gegeten hoor.

Mij maak je niet meer blij met een kapsalon, Tegenwoordig eet ik het liefst stamppot met zalm of kabeljauw. Dat eten Mika en ik als Ronald middagdienst heeft. Maar ook niet eens erg ongezonde kost als een salade caprese viel me laatst erg tegen. Een oude favoriet als een broodje met gebakken pancetta hoef ik niet meer.

Zou het toeval zijn dat ik geen last meer heb van de onsmakelijke bijwerkingen van mijn medicatie heb? Met die vezelcapsules ben ik trouwens gestopt. Ze hielpen namelijk niet, maar ik durfde er niet mee te kappen omdat ik bang was dat ik anders helemaal leeg zou lopen. Nog even en ik eet vrijwel allen gezonde dingen.

4 gedachten over “Dag 5188: Veranderen

 1. Myrna

  Wie had dat kunnen denken hè. Goed van je hoor.
  Hou je wel nog van eten ?? Niet dat je straks alleen nog maar eet omdat je moet.

  Reageren
 2. Cindy

  Goed van je hoor! En het is zo belangrijk wat je naar binnen stopt. Je moet je lichaam voeden ipv vullen.
  Lukt mij ook niet altijd goed hoor… Die chips is ook mijn favoriet, maar dan de ribbelvariant. Heerlijk!
  Paaseitjes enzo moet ik echt niet in huis halen. Kan ik niet handelen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het kleine bakje chips heb ik leg gegeten, maar ik vond het niet eens lekker. Die paaseitjes ook iet. Maar vanavond neem ik een mini gevulde koek bij de the.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *