Dag 5194: Versieren

Een versiertruc heb je tegenwoordig toch niet meer nodig? Tegenwoordig heb je sites waar je van alles kunt zoeken: van de liefde van je leven tot een snelle en bijna anonieme wip. Het ene is waarschijnlijker makkelijker te vinden dan het andere. Het is maar goed dat ik niet op zoek ben, want het lijkt me vreselijk.

Volgens mij wordt er voornamelijk gelegen en bedrogen op die datingsites. Maar ja, om nou naar de kroeg te gn om er iemand tegen te komen met wie het klikt? Je kunt dan wel zien of iemand aantrekkelijk is, maar weet je zeker of die persoon single is? Waarschijnlijk ben ik niet geschikt voor de 21e eeuwse veemarkt.

Versiertrucs heb ik namelijk niet. Nooit gehad ook. De laatste verkering leerde ik kennen op de verjaardag van zijn oma. Misschien had ik wel een feestelijk jurkje aangetrokken, maar ik was nergens op uit. N uju heb ik mezelf al lang geleden van de markt gehaald. Dat is maar goed ook, want van steeds je beste beentje voorzetten, word je erg moe.

Tegen mijn leerlingen zei ik weleens Ik ben dik, oud en lelijk. Maar ik heb wel een goed karakter. En ja, op mijn leeftijd en in de fysieke staat waarin ik verkeer, moet ik het daar wel van hebben. Gelukkig hoef ik niet op zoek te gaan naar de ultieme versiertruc. Van Ronald kreeg ik van de week een doos bonbon, dus voorlopig ben ik tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *