Dag 5196: Pokebowl

Eigenlijk had ik vandaag moeten koken, want Ronald heeft middagdienst. Maar ik had geluk: Amy en Mika zouden koken. War het zou worden, was een verrassing, maar voor de `ekerhed had ik toch een en ander in huis gehaald. Maar dat bleek helemaal niet nodig, want ze namen alle ingredi├źnten voor een pokerbowl mee.

Nou wordt er vrijwel iedere dag voor mij gekookt, maar niet door mijn kind. Eigenlijk verrichtte Amy het meeste werk, wamt Mika kan alleen tosti’s maken. Maar goed, wat kon ik toen dikhuis uitging? Helemaal niks. Hij kan nu in ieder geval een pokerbowl maken. Het heeft erg goed gesmaakt en ik heb nog wat over voor morgen.

4 gedachten over “Dag 5196: Pokebowl

  1. Pearl

    Ik maak zelf ook pokebowl voor het gezin, heerlijk! Iedereen smikkelt er van. Ik maak er ook wasabi mayonaise bij, ook altijd een succes hier in huis!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *