Dag 5197: Armbanden

Geen lak meer op de nagels? Nou, dan zorg ik dat mijn polsen er feestelijk uitzien door er fijne zilveren armbanden omheen te doen. Op de foto’s is te zien dat ik in de afgelopen maanden heel wat sieraden bijeen heb gespard. Erg stylish ben ik niet, want ik ga gewoon voor twee polsen vol.

Zo netjes als op de foto’s loop ik er trouwens niet bij, Want zodra ik mijn armen laat zakken, ziet het er wat rommeliger uit. Toevallig vind ik dat mooi. Terwijl ik heus wel weet dat één armband per pols wel zo chic is, maar ik vind het zo het mooist. Er zullen dus nog wat armbanden bij komen. Op termijn, want het is geen goedkope hobby.

Er komen geen ringen, kettingen en broches bij. Dan wordt het een ratjetoe. Armbanden heb ik in meerdere stijlen, maa mijn groeiende verzameling oorbellen is heel wat eenvoudiger. Ze zijn namelijk allemaal hetzelfde qua model. Alleen het steentje is anders. En ja, die zijn soms gekleurd- dus een beetje kleur bij al dat zwart is er nog steeds,

2 gedachten over “Dag 5197: Armbanden

    1. Pippi Bericht auteur

      Maar als ik de bedden verschoon, doe ik wel lange handschoenen aan.Anders raak ik armbanden kwijt.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *