Dag 5198: Review Balea Fuss & Nagel Balsam

Het is lente en ik denk dat veel mensen zich realiseren dat ze over een paar maanden weer op slippers gaan lopen. Een deel van die mensen trekt zich niets aan van de staat waarin hun voeren zich bevinden, maar ik hoop dat het overgrote deel na een lange winter weer aan voetverzorging gaat doen.

Ga vooral shoppen bij DM, die geweldige Duitse drogisterij. Daar verkopen ze alles waarmee je de voeten poezelig krijgt: peelomg, puimsteen, bruisballen, allerlei soorten vijlen en natuurlijk maskers en balsems. Mijn badkamerkastje puilt uit en ik hoef voorlopigniet maar de Oosterburen af te reizen.

De laatste weken maak ik gebruik van een voet- en nagelbalsem van het huismerk Balea. Soms komt het goed uit dat ik geen papieren boeken meer lees- nu kan ik de voeten insmeren en de iets vettige balsem lekker incasseren zonder dat mijn boek daarna uit mijn handen glibbert. Mt dit product ben ik erg blij. Het ruikt lekker en de voeten zijn heerlijk zacht.

2 gedachten over “Dag 5198: Review Balea Fuss & Nagel Balsam

    1. Pippi Bericht auteur

      Dar klopt- alles van Valea is goed en goedkoop. En het assortiment is gigantisch, Iedere keer heb ik weer een andere crème.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *