Dag 5199: Nationale Belletjetrekdag

Nationale Belletjetrekdag? Toen ik lekker naar een leeuwenfilmpje zrar te kijken, hoorde ik het op tv langskomen. Het was zo zielig voor kinderen dat ze dat tegenwoordig niet meer kunnen. Wan bijna iedereen heeft zo’n deurbel met camera en dan rent er niemand meer tevergeefs naar de voordeur.

De speciale dag zal op aanstaande maandag plaatsvinden, hoorde ik. Georganiseerd door een winkel waar je die handige deurbellen kunt kopen. Wil je meedoen aan Nationale Belletjetrekdag? Dan kan je een sticker bestellen die j aanstaande maandag over de camera heenkun plakken n dan durft vast iedereen aan te bellen en snel weg te lopen,

Het zal me benieuwen wie op mandag 1 april met een sticker aan de lag gaat. Het is wel een fijne reclame voor het electronicabedrijf. En ik ben gewaarschuwd. Die dag trek ik laarzen met een rits aan zodat niemand me kan wijsmaken dat mijn veters los zijn. Ook kijk ik na het aankleiden goed in de spiegel kijken , Geen vlekken?

Eerlijk gezegd kan ik me niet heugen dat ik in een 1-aprilgrap ben getuind. Maandag zal ik de krant zeer zorgvuldig lezen, want wie weet bestaat de perfecte grap wel. Bij mij haat niemand aanbellen, want ik heb honden en een gevaarlijk ogende man, Dus als er wordt aangebeld, zal het de jongen zijn di eieren verkoopt.

4 gedachten over “Dag 5199: Nationale Belletjetrekdag

 1. Cindy

  Ik vind al die 1 april grappen zó flauw. Ik heb een heel irritante bel, wil ook nog wel een keer
  zo’n bel met camera. Maar geen idee hoe je zoiets moet installeren. zal me er eens in verdiepen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Een bel met camera installeren is vast heel makkelijk, want Ronald had het snel cor elkaar. Wel (oplaadbare) batterijen in huis halen.
   Overigens slaan de honden er op an, dus belletje trekkende kinderen moten wegblijven.

   Reageren
 2. Myrna

  Ik heb ook een hele irritante deurbel. Alsof je met je nagels over een schoolbord krast , het geluid gaat je door merg en been.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ga eens kijken of ik een ander geluidje kan instellen. Maar je zal zien dt de meisjes overal van schrikken.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *