Dag 5204: Krom

Vanochtend was het weer zover: de middelvinger van mijn rechterhand bleef weer krom staan. Dat gebeurt wel vaker en ik weet niet eens waar het door komt. Hoe het ontstaan is, denk ik wel te weten. Op een dag in 2018 viel het me op en toen ben ik eens goed gaan nadenken. Het deed namelijk behoorlijk zeer.

Een paar dagen ervoor was ik met Blaze gaan wandelen en er kwam plots een kat uit een steeg gerend. Blaze schrok en hij zal even aan de lijn getrokken hebben. Gelukkig ging hij niet achter de kat aan. Inmiddels is het bijna zes jaar geleden, maar d vinger is nog niet helemaal hersteld. Het doet ook geen pijn meer.

Misschien had ik met deze blessure naar de huisarts kunnen gaan, maar het is er niet van gekomen.Het maakt me niks uit. Het enige is dat ik behalve drums en percussie geen enkel muziekinstrument kan bespelen. Aangezien ik daar toch geen talent voor heb, is het een kwestie vn jammer maar helaas

2 gedachten over “Dag 5204: Krom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *