Dag 5206: Winnen

De komende zomer zijn er heel wat prijzen te winnen. Er zijn grote wielerrondes, verwordt getennist, het EK voetbal is in Duitsland en er zijn de Olympische Zomerzpelen. Sportgekken en mensen die het liefst de hele dag op de bank naar de televisie kijken, zullen zich zeker vermaken. Ook ik zal wel iets zien, maar ik sla veel over.

Eigenlijk verheug ik me alleen op wat er in Parijs gaat gebeuren. NU weet ik zeker dat sporters echt alles overhebben voor een Olympische medaille. Het liefst een goudeen natuurlijk. Zelf ben ik behalve lui ook oud en allesbehalve fir. En niet te vergeten volslagen talentloos als het gaat om welke sport dan ook.

Dus welke prijs zou ik kunnen winnen? Laatst keek ik naar de uitreiking van de Academy Awards en alhoewel ik goed kan dagdromen, zag ik mezelf nog geen dankwoord uitspreken. Een prijs voor een kunstwerk zit er helaas ook niet in en ik vind het oprecht jammer dart ik geen mooie verhalen kan schrijven,

Omdat ik niets echt goed kan, zou je zeggen dat ik het winnen vn een prijs wel kan vergeten. Maar er zijn prijzen die iedere idioot kan winnen. Zoals de loterij. Je hoeft alleen maar een lot te kopen en belachelijk veel mazzel te hebben. Zal ik het deze zomer mar een keer proberen? De hoofdprijs in de Staatsloterij kan zelfs ik winnen.

6 gedachten over “Dag 5206: Winnen

 1. Cindy

  Nou, als dat zou kunnen…Speel elke maand mee maar de klapper blijft tot nog toe uit.
  Zou hier ook welkom zijn, geen talent, maar wel veel wensen haha.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nee, voor een verslaving ben ik niet bang. Dat heb ik alleen met spullen die ik mooi vind.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *