Dag 5213: Koffiesnoepjes

Een reden waarom ik niet meer zoveel snoep, is dat ik moeite heb met het vinden van wat ik lekker vind. Al die heerlijke snoepjes tegen het hoesten, kan ik niet van de rest onderscheiden en misschien is dat maar beter ook. Want ik weet heus wel dat juist die snoepjes boordevol suiker zitten en dat us voor niemand goed.

Vroeger moest ik voor het snoepgoed op de foto hierboven speciaal naar de toko. Maar gisteren trof ik ze aan in de supermarkt. Waar ik steeds vaker lege schappen zie, maar deze lekkernij hadden ze wel. Dus nam ik de enige zal snel mee. En het gekke us dt ik helemaal nier zo dl ben op koffie. Thuis zet ik het in ieder geval nooit.

Waar ik wel gek op ben, zijn Café Noir koekjes en Haagse Hopjes, maar die vind ik sinds kort veel te zoet. Hekaas kon ik niet lezen hoeveel suiker er in de Kopiko snoepjes zit, Waarschijnlijk iets minder, want ze zijn niet verslavend. Per dag eet ik er drie of vier en dat is natuurlijk vrij weinig, Maar ik kan natuurlijk ook een bakkie pleur zetten.

2 gedachten over “Dag 5213: Koffiesnoepjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *