Dag 5215: Vijlen

Her is alweer maanden geleden dat ik gestopt ben met het lakken vn mijn nagels. Natuurlijk mis ik het, want ik vond het altijd heerlijk om ieder ochtend een nieuw kleurtje uit te zoeken. Maar omdat mijn mani er steeds slordiger uit ging zien, besloot ik ermee te kappen. En ik hoopte dat mijn nagels op zouden knappen.

Want wat zag ik een verkleuring- het zag er gewoon een beetje vies uit. Mar ik moet zeggen dat de nagels opeens flink beginnen af te brokkelen. Ze werden steeds korter. Dus ben ik maar weer aan de slag gegaan met Trind en dat hielp wel. Net zoals de handcrèmes die ik in overvloed heb. Ook regelmatig vijlen doet wonderen.

In iedere kamer war ik vaak kom, ligt een vijl. Maar eerlijk gezegd is de vijl die ik bij Action kocht het fijnst. Het dink werkt op batterijen zodat je niet de hete tijd op zoek hoeft tegen naar en stopcontact. Omdat ik het fijnste vijltje. Inmiddels zien mijn nagels er veen beter uit. Maar het lakken is echt verleden tijd.

8 gedachten over “Dag 5215: Vijlen

 1. Cindy

  Wat vreselijk jammer voor je, dat je je nagels niet meer goed kunt lakken.
  Ik heb zelf kartonnen vijltjes van Essence, die vind ik top.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik vind het ook jammer, maar het is niet anders. Ik vind kartonnen vijltjes vaak wat grof.Die van Essence ga ik ook maar eens proberen.

   Reageren
 2. Rona

  hoi, wil je een tip ?
  Herome Hydrating Nail Gel;Het voedt en beschermt je nagels, misschien het proberen waard ?
  fijne zondag 🙂

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dar is een goede tip, want Herome heeft fijne producten. Zodra mijn Trind op is, ga ik dit bestellen en dan laat ik he weten of het net zo goed helpt.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik mot nog een flesje Trind opmaken hoor. Maar ik zal het niet vergeten,
   Mijn dag was vooral koud en regenachtig. Hopelijk had jij meer geluk.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *