Dag 5217: Uil

Oei, ik zie nu pas dat ik de hanger niet goed schoongeveegd heb. Hier heeft een spin flink wat werk aan gehad. Maar het is buiten erg regenachtig en een nieuwe foto maken, zit er niet in. Dit glas-in-lood uiltje is van mijn moeder geweest. Ze had een stuk of zes van dit soort hangers in de deuropening van de keuken opgehangen.

Het stond erg leuk, al die vrolijk gekleurde snuisterijen. Mijn broers vonden het wat onhandig, want dat zijn geen kleine mannen. Maar goed, mama keek er iedere dag tegenaan. Wanneer ik het uiltje meegenomen heb, weet ik niet eens meer. Na haar dood, meer ik aan. Anders had ze me de rest ook in de handen gedrukt.,

Morgen ga ik het ding maar eens reinigen, want het kan wel een sopje gebruiken. Daarna hang ik het voor het raam in e bibliotheek. Zodra ik er zin in heb, ga ik alle spullen die ik van mijn ouders heb geërfd fotograferen zodat Mika kater weet wat hij zeker gaat meenemen. De boeken zullen vast niet in de prijzen vallen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *