Dag 5218: Kleuren

TikTok en Snapchat- ik heb daar geen account. Puur omdat ik heb begrepen dat je zomaar uren kwijt bent als je even voor de aardigheid haat kijken., Op Instagram ben ik al tijden niet geweest omdat ik moeite heb met het lezen van berichten en reacties tikken is wel het grootste probleem.

Maar ik heb nu geen enkel idee wat hip is. Soms vind ik dat leuk om te zien. Al die rages en trends- ik trek me er zelf niet veel van aan hoor. Het is wel geinig om te zien hoe snel iets nieuws populair wordt. Om op een gegeven moment weer geruisloos te verdwijnen. Zo realiseerde ik dat ik geen foto’s meer zag van kleurwerken.

Is de lol er inmiddels van af of keurt men thuis zonder er ruchtbaarheid aan te geven? Het is maar goed dat iker zelf niet aan begonnen ben, want buiten de lijntjes kleuren doe ik alleen figuurlijk. Dus bewaar ik dit setje kleurplaten voor een kleinkind. Net als die andere spullen die je krijgt bij het bestellen van een kindermenu van de snackbar.

3 gedachten over “Dag 5218: Kleuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *