Dag 5220: Museum

Er was een tijd dat we flink aan kunst en cultuur deden, Mika en ik. We gingen naar speciale kinderconcerten in De Doelen en bezochten musea in Rotterdam. Op een gegeven moment was hij er niet meer zo voor te porren, maar ik heb er wel mooie herinneringen aan.

Het toegangskaartje vond ik een half uur geleden. Het was niet eens nodig om naar de datum te kijken want ik weet precies wat we toen deden. Het was een erg warme dag en we gingen die dg op stap met een meisje van zijn voetbalteam.

Kan je het voorstellen? Van het ene naar het andere museum met twee kinderen van een jaar of tien? Ze vonden het nog leuk ook. We zullen vast ergens gegeten hebben, hoogstwaarschijnlijk fastfood, want daarmee maak je kinderen blij.

Het was een geweldige dag. Omdat ik een echte juf ben, heb ik vast de hele tijd van alles over kunst uitgelegd. Het is jammer dat ik iets dergelijks niet met een kleinkind zal kunnen doen. Maar sommige mensen hebben het nooit gekund, dus ik prijs me gelukkig.

2 gedachten over “Dag 5220: Museum

  1. Pippi Bericht auteur

   Nu ik niet meer zoveel nieuwe herinneringen kan maken, ben ik extra dankbaar voor de mooie dingen die ik heb ogen meemaken.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *