Dag 5222: Spelletjes

Net zoals bij de meeste mensen loopt het niet perfect in mijn leven. Er zin kleine dingen en helaas ook wat belangrijke zaken die me dwars zitten en waarvoor ik zo gauw geen oplossing weet. Gelukkig kan ik ook goed de positivo uithangen en vooral in het tellen vn mijn zegeningen ben ik eigenlijk best goed.

De dag ia nog niet eens voorbij, maar ik kan nu al zeggen dat het een mooi dag was. Fluffy is een zorgenkindje, maar ik merk dat ze het steeds leuker vindt om me recht in de ogen aan te kijken. Puss-in-Bootrsen noem ik dat en wie Shrek 2 heeft gezien, weet hoe dat eruitziet. Fluffy kijkt ook zo schattig als ik erom vraag.

Popje houdt niet van zulke fratsen, maar ze is wel ontzettend slim. Laatst stond ik in de bibliotheek toen ze binnenkwam. Zodra ik haar vertelde dat ik me ging aankleden, draaide ze zich om, duwde de deur van de kledingkamer open en wachtte daar op me. Vandaag keek Fluffy me steeds lief aan en kwam Popje vaak bij me voor een knuffel.

Maar het fijnste moment van de dag was toen Mika en Amy terugkwamen vn een bezoek aan de visboer en daarna besloten een spelletje te spelen. Mika vond een memory spel in de kast. Ze speelden vijf potjes die allemaal gewonnen worden door Mika. Ne zoals vroeger, want ik kon ook niet van hem winnen.

Ze hadden ontzettend veel plezier tijdens het spelen en er viel geen onvertogen woord. Mika vroeg zelfs een paar keer of ik niet wilde meedoem. Dus ik heb me voorgenomen om een aantal gezelschapsspeeltjes in huis te halen. Mens-erger-je-niet aan ik wel spelen. En ik vind het leuk om tijd door te brengen met de kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *