Dag 5225: Memory

Trivial Pursuit ligt op zolder in een afgesloten IKEA kast waarvan ik de sliet kwijt ben en Mastermibd hebben we in een mega uitvoering waar batterijen in moeten en dan is het nog een verrassing of ‘ie het doet, Deze spellen ontbreken voorlopig op de plank met spelletjes. Om de plank vrij te maken, hen ik met boeken moeten schuiven.

Op termijn mag ik weer boeken naar een andere kast verhuizen, want er zal heus wel wat bij komen. Waarschijnlijk geen Memory spellen meer, want we blijken er dus al vijf te hebben. Helaas zijn alleen de onderste twee helemaal compleet omdat ze splinternieuw zijn, Die kocht ik niet in de kringloopwinkel alhoewel dat flink goedkoper zou zijn.

Maar ik koop nu eenmaal geen tweedehands kinderboeken en spelletjes omdat daar vast vieze handjes aan gezeten hebben. Gisteren en vandaag heb ik lekker spelletjes uit mogen pakken. Het leer wel alsof Sinterklaas langs was geweest. Mika was erg blij met alles en hij heeft de meest recente aankopen nog niet eens gezien.

Morgenavond is hij er weer en hij heft al gezegd dat we dn een paar spelletjes gaan doen. Voorlopig hebben we genoeg in huis. Toen hij laatst met Amy op vakantie ging, zag ik da hij het kaartspel Uno in zijn koffer had gestopt. Zo schattig vond ik dat en daarom gaan we fijn spelletjes doen als ze er zijn,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *