Dag 5227: Cocktailglazen

Vanwege de grote familie hebben we een flink aantal champagneglazen n de kast staan. Dat zijn flukse en ik ben al jaren van plan om die ouderwetse coupes op de kop te tikken. Dat kan vast online, maar ik wacht nog steeds tot ik ze in een kringloopwinkel zie liggen. Og zijn ze al zo lang uit de mode?

In de supermarkt om de hoek kan je zegels sparen eb als je er 30 hebt, kan je een set glazen voor een euro kopen. Natuurlijk was ik dat helemaal niet van plan, want de kast is vol en we drinken tegenwoordig zelden. Naar j, glazen kunnen we altijd met Mika meegeven als hij het huis uit gaat. Hij zegt dat dat ng wel even duurt, maar toch.

Op een vakantiefoto zag ik een gevuld cocktailgas zoals op de doos, dus heb ik er maar een euro tegenaan gegooid. Liever had ik coupes gehad, maar deze lijken er toch een klein betje op. Misschien geef ik ze wel met een boekje vol recepten voor alcoholische drankjes. Erop vertrouwen dat Mika en Amy geen zuiplppen in de dop zijn,

4 gedachten over “Dag 5227: Cocktailglazen

  1. Pippi Bericht auteur

   Ga j morgen ng iets leuks doen? Het hangt ook wel van het weer af natuurlijk. Ik blijf gewoon thuis dek ik,
   Fijne dag!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *