Dag 5229: Favoriete supermarkt

Eind mei gaan we er een weekje tussenuit. Voordat we homden hadden waren dat stedentrips. Dan gingen we bijvoorbeeld naar Keulen waar ik de DM van nagellak afhielp en we beklommen honderden treden voor een uitzicht waar ik draaierig van werd. Maar nu gaan we naar de Ardennen, wart dat is leuk voor Fluffy en Popje.

Eerst werd uitgezocht van welke gemakken het onderkomen is voorzien. Nou dat valt zeker niet tegen. Direct daarna werd uitgezocht of er en Delhaize supermarkt in de buurt is. Want dat is namelijk onze favoriet. We gaan niet uit eten omdat we de meisjes niet alleen willen laten, dus wordt er heel wat lekkers ingeslagen bij Delhaize.

Er is voor mij slecht éen reden om te verkassen naar België: die geweldige supermarkt waar ze smakelijkste broden, mayonaise en taartjes verkopen. Een mens kan veel redenen hebben om zich te verheugen op een vakantie, maar ik vind een fijne supermarkt veel belangrijker dan een aangename temperatuur.

4 gedachten over “Dag 5229: Favoriete supermarkt

 1. Cindy

  Heerlijk vooruitzicht, fijn dat jullie even samen met de honden op vakantie gaan.
  En hou ook van supermarkten, vooral in Florida, de Walmart.
  Ga over 2 weken naar Londen, en ook daar zal ik wat supermarkten bezoeken.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Un Londen ga ik graag naar Marks&Spencer. En ik droom vn Walmart! Zie je aar echt zoveel vreemde mensen?
   Heel veel plezier in Londen!

   Reageren
   1. Cindy

    Dank je wel! En ja, in Walmart zie je veel vreemde mensen haha. Sowieso zie je in Amerika veel vreemde mensen. Maar ja, ook veel inwoners natuurlijk.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Vandaag met klotsende oksels de meisjes uitgelaten. Een uur in de voor het eerst weer brandende zon. Naar ik heb niet geklaagd. Wel aan jou gedacht!

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *