Dag 5230: Billy

Bijzonder handig ben ik helaas niet. Een prentje ophangen lukt nog net, maar dan moet het niet de bedoeling zijn dat ‘ie op[gelijke hoogte komt als het schilderij ernaast. Dat gaat gehad fout. Het monteren van Billy’s, de iconische boekenkasten van IKEA, is daarentegen een fluitje van een cent. Al vanaf mijn eerste Billy gaat het gesmeerd.

Al meer dan dertig heb ik er in elkaar gezet en ik denk dat ik het nu nog zou kunnen. Gelukkig is dat niet nodig, want ik heb mezelf beloofd dat er geen boek meer in huis komt. Daar is iemand geel blij mee al probeert hij nog steeds mij zover te krijgen dat ik alles naar de kringloopwinkel breng. Dat gebeurt pas als mij ogen voorgoed dicht gaan,

Overigens heeft hij wel geholpen met de Billy’s in de slaapkamer. Daar staat toevallig ook de eerste boekenkast die hij v;pekend en tierend monteerde. Dat kan je zien aan de middelste plank. Dt is een vaste en hij merkte het pas op toen de hele kast af was. Hij bood nog aan de plank te verven, maar uj vind het een leuke herinnering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *