Dag 5231: Boter, kaas en eieren

Een paar dagen geleden is een boekenkast ingestort omdat er geen versterkende plaat aan de achterkant was aangebracht. Juist vandaag werd bij Die Sendung mit der Maus uitgelegd hoe dat werkt. Zo zie je mr weer hoe leerzaam televisieprogramma’s kunne zijn. <aar ik heb negen loodzware tassen naar boven moeten dragen.

Een voordeel was wel dat ik een doosje met Mikado stokjes en een blikje Boter, kaas en eieren vond in die grote puinhoop. Alhoewel ik nog geen last heb van trillend handen zal Mikado wel op de plank blijven liggen. Het Boter, kaas en eieren spel dat ik vast cadeau heb gekregen bij een kilo kaas vind i wel leuk om te doen.

Vroeger speelden we het vaak. Stapels papier gingen erdoorheen. En ik kan me werkelijk niet herinneren of e iemand was die niet begon in het hart. Ook won niet steeds dezelfde speler- ik in ieder geval zeker niet. Misschien kan ik een beetje gaan oefenen. Een potje duurt niet zo lang en de stukken zijn gelukkig redelijk groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *