Dag 5233: The Secret Garden

Dit boek lag op een hoge stapel met nog te lezen kinderboeken toen ik opeens niet meer kon lezen. Jammer, want ik was erg benieuwd of het me zou aanspreken. Gelukkig is het een klassieker en zo vond ik het al snel op Spotify bij de categorie luisterboeken. Zo handig als je een huis deelt met een voetballiefhebber.

The Secret Garden van Frances Hodgson Burnett is behoorlijk voorspelbaar. Een verwaarloosd weesmeisje, een oom die niet vol is op kinderen, zijn bedlegerige zoon en een jongen van eenvoudige komaf. Hoe het afloopt zal niemand verbazen. Maar ja, ik moest het nou eenmaal lezen.

Jammer genoeg vond ik de stem van de voorlezer niet zo fijn om naar te luisteren. Waarschijnlijk was ze uitgekozen omdat ze het niet makkelijk verstaanbare dialect van Yorkshire beheerst. Prettig om daarnaar te luisteren was het niet. Er moeten toch betere stemacteurs zijn waar je dik zeven uur lang naar kunt luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *