Dag 5234: Wandelimg

De foto is van een paar dagen geleden, want vandaag was het tijdens de wandeling zo warm dat ik mijn jasje al snel rond mijn middel bond. De meisjes waren ook nogal aan het hijgen en hielden we het na een uur voor gezien. Het was alweer de derde warme dag van het jaar. Ng even en we kunnen met zonder jas naar buiten.

Wandelen zonder Apollo blijft vreemd. Hij kuierde altijd zo lekker mee en ik hield van zijn looptempo. Popje houdt van een straffe pas en ze blijft graag ergens n snuffelen om daarna weer keihard te gaan rennen. Fluffy schiet meteen in de stress als er fietsers of wandelaars aankomen, vooral als ze een kind of hond bij zich hebben.

Waar ik heel trots op ben, is dat ze niet blaffen. Fluffy probeert ver van de lanslopers te trippelen en Popje is gewoon benieuwd, maar ze houden hun mond. Zelfs als andere honden keihard blaffen. Tegenwoordig wandelen we weer wat dichter bij huis, op een plek die op ongeveer tien minuten rijden is.

Vandaag stonden de koeien weer in de wei en de meisjes waren niet eens nieuwsgierig. Het ook lekker landelijk. Heerlijk dt we deze wandelplek herontdekt hebben. Hier gingen we met BAM en Blaze ook vaak naartoe. Niet met Dotje en dat is vreemd, wat zij had hier heerlijk los kunnen lopen. Een gemiste kans. Maar de rest heeft hier genoten.

2 gedachten over “Dag 5234: Wandelimg

  1. Pearl

    Heerlijk is dat, als je fijne wandelplekken hebt voor de honden. Ik ga met Shiro nooit zo ver van huis (ze houdt niet van autoritjes) dus we wandelen regelmatig in een natuurgebied 8 minuten rijden van ons huis. Onze dagelijkse wandelingen doen we in het zorgpark achter ons huis. Prachtig en rustig gebied om te wandelen. Leuk detail is dat ik binnenkort hier ga werken, dus lekker dichtbij huis!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *