Dag 5236: LBD

Al tientallen jaren kan je me uittekenen in een Little Black Dress. Voordat ik honden had, waren die jurken van zomers katoen of linnen en de mooiste vintage exemplaren van wol. Helaas blijven hondenharen daar op lallen, dus besloot ik over te stappen op zijde.

Inmiddels heb ik heel veel jurken in de kast. Sommige komen tot mijn enkels, maar de favorieten tikken de knie net aan. De meeste jurken `zijn mouwloos. die draag ik meestal met dunne zijden vestjes. Op deze manier kan ik mijn jurken het hele jaar door dragen.

Ook heb ik wel honderd rokken . Het is lastig die te combineren met truien en blouses, want zelden heb ik dezelfde zwarttint te pakken. Omdat ik te lui ben om uren voor de spiegel te staan, hou ik het maar bij jurken. Het liefst had ik twintig dezelfde. Een uniform dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *