Dag 5238: Afwasteiltje

Deze verzameling badzout komt uit de adventskalender van 2023. Waarschijnlijk heb ik er nog wel meer. En ik wil ze graag gebruiken voor fijne voetenbaden. Want ze ruiken allemaal zalig. Een bad hebben we helaas niet meer. Nou ben ik erg bij met de douche, maar heel soms zou ik wel een half uurtje in een lekker heet bad willen liggen.

Om toch te kunnen genieten van een voetbadje zou ik een afwasteiltje moeten aanschaffen. Jammer genoeg zijn die dingen niet verkrijgbaar in mijn directe omgeving. Bij de supermarkt zijn allerlei afwasbenodigdheden verkrijgbaar, maar geen teiltjes. Bij de drogisterij op een kwartier lopen ook niet.

Dus zal ik maar eens vragen aan Mika of hij van plan is om binnenkort naar Action te gaan. Me dunkt dat ze daar wel afwasteiltjes in het assortiment hebben. Dan wil ik graag een roze teiltje. Als het lukt, fa ik al dat badzout erdoorheen draaien en weet ik zeker dat ik straks hele poezelig zachte pootjes heb.

2 gedachten over “Dag 5238: Afwasteiltje

 1. Anita

  Bij de Action hebben ze zeker afwasteiltjes, alleen geen idee of ze ook roze exemplaren hebben haha.
  Ik hoop dat je snel kunt genieten van jouw voetenbad.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nu maar hopen dat ze groot genoeg zijn voor ,kom ,art 36. En dar ik de kinderen om een boodschap kan sturen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *