Dag 5240: Ruimte


BAM lag dag en nacht op de bank omdat hij niet van traplopen hield. Blaze en Dotje sliepen op bed en dat mochten de meisjes natuurlijk ook. Maar ze durfden de eerste toko de trap niet op, want ik geloof dat ze niet in een huiselijke omgeving zijn opgegroeid. Voor de zekerheid kochten we twee plastic hondenmanden.

Die plaatsten we voor het raam bij de verwarming. Zo waren zw toch dichtbij. Nu denk ik dat ze alleen in die manden gelegen hebben op het moment dat ik bovenstaande foto maakte. Want de eerste weken sliep ik natuurlijk op de bank en ze sliepen al snel gezellig bij me. Popje was de eerste die naar boven ging en een dag later volgde Fluffy,

We moeten wel even wennen aan het ruimtegebrek op d bank. Groot zijn ze niet, maar het hele gezin paste niet langer op die toch vrij ruime bank. Toen Apollo kwam, kreeg ik een eigen stoel. Zijn forse lijf zorgde ervoor dat Mika alleen opgepropt naar de televisie kon kijken. Maar een hond niet op de bank laten liggen, vind ik pas echt ongezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *