Dag 5243: Kleurrijk

Tot nu toe is het mij gelukt om Ronald weg te houden bij het tuincentrum. Hij gaf de voorgaande jaren steeds een fortuin uit aan planten die meteen dood gingen zodra de temperatuur richting het vriespunt ging. Doe mij maar groen dat niet kapot te krijgen is en dat je gerust kan laten staan,

Op dit moment meen ik nogal wat onkruid te zien staan, maar ik vind de kleine roze bloemetjes zo schattig dat ik heen aandrang voel omlijn tuinhandschoenen te pakken en aan het wieden te slaan. Nu is alles nog vrij groen, maar er zit veel kleur aan te komen. Kijk maar eens naar de rhododendron. En de hortensia is de volgende.

Overigens is groen ook een kleur. Al te kleurrijk hoeft het ook niet te wezen. Dar is mijn garderobe ook net en daar kijk ik toch iedere dag met voldoening naar. Het enige kleurrijke waarnaar ik uitkijk is het Eirovisie Songfestival, Vanavond gaat de televisie niet op 1. Voor het eerst sinds jaren heb ik daar geen zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *