Dag 5245: Nederlands

Het bevalt me we, dat luisteren naar boeken. Het was even webben, want ik ben gewend aan letters voor mijn snufferd. Lezen is toch anders dan luisteren. Maar het gaat steeds beter al heb ik het idee dat lezen wat sneller ging. Omdat ik nu tijd genoeg heb en luisterboeken zorgen dat ik de herrie van voetbalwedstrijden niet hoor, komt het goed uit.

Op Spotify zijn jammer genoeg niet veel Engelstalige luisterboeken te vinden. Geen recente tenminste, wel klassiekers die ik al gelezen heb. Dus besloot ik Nederlandstalige boeken te gaan beluisteren. Dat bevalt me wel omdat ik nu toegang heb tot genres die ik zelden uit de kast haalde of niet eens aanschafte.

Zo las ik vrijwel geen non-fictie en nu heb ik ontdekt dat er schrijvers zijn die dat net zo goed aanpakken als eigen verzinsels. Ook hen ik de spannende boelen herontdekt. Het is heerlijk om weer veel te kunnen lezen. Enkele maanden kon ik het niet, maar nu verslind ik boeken. Eindelijk begin ik weer te genieten .

Een gedachte over “Dag 5245: Nederlands

  1. Anita

    Lieverd wat fijn dat je zo geniet van luisterboeken. Ik vind ze ook heerlijk. Als ik huishoudelijke klussen aan het doen ben of tijdens het diamond painten kan ik heerlijk genieten van mijn “boeken”.
    En misschien moet je toch maar eens naar Storytel, Bookbeat of een andere aanbieder van luisterboeken gaan kijken. Van Storytel weet ik dat ze ook heel veel recente Engelse boeken hebben om te luisteren. Zelf ben ik er al jaren lid van.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *