Dag 5250: Ingestort

Het is niet slim om boekenkasten te monteren en de platen aan de achterkant er niet op te timmeren. Ook al betekent dat je als laatste een paar geen moet aanbrengen voor de kabels en snoeren die hun weg naar een stopcontact moeten vinden. Op de foto kan je zien dat het heus niet om tientallen snoertjes gaat.

De delen ie het eerst instorten, staan aan het begin en het eind van de rij boekenkasten. Die daartussenin zullen ook geen decennia meegaan, maar zonder versterking. Wat er dan gebeur, zie je op de foto. Op een avond stortte de boel opeens in. Gelukkig niet midden im de nacht en niemand heeft boeken over zich heen gekregen.

De boeken en de DVD’s stopte ik in stevige boodschappentassen die ik de volgende ochtend met gevaar voor eigen leven naar mijn werkkamer sleepte waar ze nu stof staan te vergaren. De platen die IKEA meeleverde zijn natuurlijk allang weggegooid. Dat wordt zorgvuldig meten en naar de bouwmarkt rijden.

Plus aan het klussen slaan. Iets waar ik enorm tegenop zie. Want het komt door mijn boeken, dus dat zal ik nog wel moeten aanhoren. Maar zo’n gat is ook niet om aan te zien. Er horen boeken te staan waar ik erg aan gehecht ben. Sterker nog, het zijn de boeken die mee gaan naar het bejaardentehuis.

4 gedachten over “Dag 5250: Ingestort

 1. Rona

  hoi, gelukkig is de bouwmarkt open vandaag …hahaha, maak je niet druk, er zijn ergere dingen hoor

  fijne dag 🙂

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Op zondag gaat er niemand naar de bouwmarkt. Op die dag wordt er gevoetbald 🙂
   Fijne dag!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *