Dag 5251: Cassettebandjes

Op de slaapkamer van Mika stond jarenlang een eenvoudige stereotoren. Heel handig om cassettebandjes op af te spelen. Vreemd eigenlijk dat ik die ouderwetse geluidsdragers in huis had. Want ik zal ze toch niet ver voor de geboorte van Mika hebben aangeschaft? De cassette met slaapliedjes zeker niet.

Sesamstraat heb ik altijd leuk gevonden, vooral Ernie en Bert. Misschien heb ik nog wel meer bandjes met liedjes en verhaaltjes. Even stond ik te twijfelen of ik ze weg moest gooien, maar dat is toch zonde. Als i ooit een kleinkind krijg, kunnen we er samen van genieten. Dan moet ik wel zorgen dat ik ze af kan spelen.

Oo Spotify staan alleen maar liedjes, dus ik denk dat ik moet kijken op YouTube. En ik wil nou juist niet de hele dag naar een beeldscherm kijken met een kind. Maar goed, met Mika keek ik ook naar de televisie. Toch is dat vast niet zo slecht voor de ogen als een tablet.We zien wel. In ieder geval ken ik The Very Hungry Caterpillar uit mijn hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *