Dag 5252: Leven

Onkruid doet het heel goed in de achtertuin. Kniehoog staat het en binnenkort gaan we eens kijken wat we er allemaal uit gaan trekken. We hadden flink moeten snoeien, maar misschien kan dat nog. Als we dat maar doen voordat d zon flink haat branden. Eigenlijk doet alles het goed. Behalve een rhododendron.

Die oogt behoorlijk dood. Ja, er komt wat groen naar boven, maar dat lijkt erg op onkruid. Tegenwoordig kijk ik vaak met mijn handen en ik meen knoppen te voelen aan de uiteinden van de dorre takken. Zou er dan toch moe leven in de struik zitten? En hoort ‘ie niet thuis in de volle grond?

Morgen ga ik mar eens voelen hoe de potaarde erbij staat. Maar het heeft veel geregend, dus ik ga er niet vanuit dat het door een gebrek aan water komt. Eerlijk gezegd denk ik dat de struik niet meer te redden is, Dan koop ik maar twee lavendelplanten die het in de border nooit goed doen, maar misschien wel in grond waarin een rhododendron het loodje legt.

2 gedachten over “Dag 5252: Leven

    1. Pippi Bericht auteur

      Bedankt voor de tip. Ronald denkt dat het te laat is. Ik heb er water met plantenvoeding bij gedaan, dus we kijken het even an.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *