Dag 5253: Sinaasappelsap

Aangzie n ik de laatste tijd bijna niet meer snoep, mag ik af en toe wel een Ligapapje eten, vind ik. Maar niet met sinaasappelsap uit een pak erin. Welk merk ik ook uitkies- het smaakt vreselijk zoet en ik krijg r soms een lichte maagpijn van. Eten soort plezierig ye zijn, dus ik moest op zoek naar iets beters,

Vreemd genoeg vind ik ie versge[erste sinaasappelsap van de supermarkt ook zoet en zuur tegelijk. En dat terwijl je ziet dat er alleen sinaasappels in gaan. Als ik paranoiïde was geweest, zou ik geloven dat er onderweg een paar suikerklontjes aan toegevoegd werden. In ieder geval vubd ik dat spul ook niet zo lekker.

Inmiddels heb ik de oplossing gevonden in de perssinaasappels van de supermarkt om de Hoel. Het is natuurlijk geen beste reclame voor Jumbo, maar het zelf geperste sap kan ik prima verdragen. Gelukkig bleek ik nog een stokoude pers te hebben. Het sjouwen met sinaasappels is geen lolletje, maar ik heb het er voor over.

Een gedachte over “Dag 5253: Sinaasappelsap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *